top of page

ONZE PROJECTEN

Een overzicht van enkele uitgevoerde opdrachten

IMG_3221.jpeg

BOUW EN PLAATSING VAN WIJNKAST IN KELDER

Voor een bestaande klant bouwden we in het atelier een wijnkast, en gingen die terplaatse monteren in een kelder. Door de nauwe toegang, moest de kast in modules gebouwd worden.

UITRUSTING VAN EEN INDUSTRIEEL BEDRIJF

Voor dit groot bedrijf bouwden we op maat verschillende interne transportsystemen, tafels, kasten rond machines en andere uitrustingen voor de productiehallen.

IMG_9905.jpeg
IMG_5405.jpeg

STALEN DEUR OP BESTELLING

Dit is het serviceniveau en de kwaliteit van het werk dat onze klanten gewend zijn. We meten de deur op, en werken deze volledig af in het atelier om ze daarna bij U te plaatsen, inclusief het glaswerk.

DISPLAYS VOOR SAUZEN

Jaarlijks maken we voor een belangrijke producent van sauzen, vele tientallen displays voor frituren en horecazaken. Dit seriewerk wordt compleet in onze ateliers vervaardigd.

efe7ccf7-dd16-4851-8482-add74a48ee44.jpe
DSC_0002.jpeg

ZWARE STEUNEN IN EEN RECORDTIJD

Met een zeer korte deadline werd ons gevraagd een aantal stalen steunen te produceren op basis van werkhuistekeningen. Deze werden tijdig en volgens de vereiste lasvoorwaarden geleverd bij de klant.

GANGWAY

Voor een groot bedrijf in de Antwerpse haven, hebben we een 16 meter lange gangway ontworpen en gebouwd, om vlotte toegang tot schepen en pontons mogelijk te maken.

IMG_8101.jpeg
IMG_7680.jpeg

GIETIJZEREN TRAP

Met als basis een aantal oude gietijzeren treden, hebben we een volledige trap gemaakt met reling, stalen platform en leuning bovenaan.

ROBOT VOOR TUNNEL

Hier werden we gevraagd een oplossing te bouwen voor een zeer specifieke behoefte van een klant, namelijk onderhoud van de Zenne tunnel koker. Binnen afgesproken termijn en budget werd het toestel gebouwd en geleverd.

033.jpeg
Manora_Smulders_1-7078.jpeg

ZEEVASTING VOOR OFFSHORE

Voor een regelmatige klant hebben we 8 grote stalen schelpen geleverd, die dienst deden voor het overzees transport van windmolen onderdelen.

DISPENSERS

Dit project is een goed voorbeeld van serieproductie. Voor een bedrijf actief in grootkeukens, bouwden we ondertussen enkele honderden dispensers voor hun togen overal in het land.

IMG_9992.jpeg
092.jpeg

TOEGANGSPLATFORM VOOR MUSEUM

Om rolstoelgebruikers eenvoudig toegang te verlenen, hebben we een verhoogd platform aangelegd in dit museum. Mensen kunnen daardoor eenvoudig de tentoongestelde voertuigen in en uit.

EEN IJZEREN TRAPLEUNING

Dit project is een goed voorbeeld van wat wij regelmatig bouwen. Trapleuningen op maat, relingen of trappen, inclusief professionele plaatsing.

IMG_5396.jpeg
IMG_0179.jpeg

PARTICULIERE BESTELLING VOOR RAMEN EN DEUREN

Deze realisatie benadrukt onze vaardigheden en professionaliteit. De klant bestelde ramen en deuren voor dit poolhouse bij ons. Deze werden door ons gefabriceerd in het bedrijf en geplaatst in het gebouw, inclusief het glaswerk.

SUPPORT VOOR FAST FOOD RESTAURANT

Voor een keten van fastfood restaurants, bouwen we regelmatig nieuwe onderdelen, onder andere steunen voor hun self service togen.

IMG_9993.jpeg
IMG_1130.jpeg

VLOEISTOFSCHOTTEN

Voor een chemisch bedrijf in de Antwerpse haven, bouwden we vloeistofschotten voor olie en zuren. Deze werden op lokatie geplaatst en zorgen ervoor dat bij mogelijke lekkage de vloeistoffen zich niet kunnen verspreiden.

CONSOLES VOOR BRANDLUIKEN

Voor een belangrijk voetbalstadion bouwden we consoles waarin brandluiken werden opgehangen. Dit was een opdracht die heel wat specifiek maatwerk vereiste, aangezien elke console verschillend was.

IMG_20201015_173110.jpeg
IMG_3920.jpeg

SKID VOOR HET MIDDEN OOSTEN

Voor een olie en gas project in het Midden Oosten, bouwden we een skid op maat om piping in te verwerken. Na doorgedreven opmetingen, NDT testen en coating, werd de skid naar de eindbestemming getransporteerd.

HORECA PROJECT

Bij de de renovatie van een horecazaak werd ons gevraagd al het staalwerk voor onze rekening te nemen, inclusief productie van trap en reling met industriële look, maar ook de uitrusting in de keuken, en de togen in staal in de verbruiksruimte. Een groot maar geslaagd project.

e10f20ea-95ca-46fb-bfe4-530cf6733f2f.jpe
IMG_5410.jpeg

UW VOLGENDE PROJECT OP MAAT HIER ?

Contacteer ons aub voor vrijblijvende bespreking, opmeting en offerte.

Projecten: Projecten
bottom of page