top of page

DIENSTEN VAN BARVAC METAAL

Je betrouwbare partner voor alle constructies in staal, inox of aluminium.  
Eventueel ook in combinatie met hout, kunststof of glas

Barvac Metaal biedt een uitgebreid aantal oplossingen aan. Lees hieronder meer over wat we te bieden hebben en laat het weten als u nog vragen of speciale verzoeken heeft. Wij zoeken graag mee naar een oplossing.

Manora_Smulders_1-9832.jpeg

INDUSTRIEEL

Deskundig laswerk

Op een boogscheut gelegen van de Antwerpse haven en industrie, levert Barvac Metaal technische assistentie en staalcontructies aan zijn klanten. Een snelle en deskundige service en kwalitatief vakwerk zijn daarbij gegarandeerd, en met resultaten waar u trots op mag zijn.

IMG_3225.jpeg

THUISINRICHTING

Wij denken mee met U

Deze service is een van onze meest populaire en klanten komen er vaak voor terug. Heeft U een kast, reling, stalen deur, ijzeren trap of overkapping nodig, laat het dan vooral weten. Gepersonaliseerd maatwerk en een oplossing voor uw specifieke omstandigheden is wat Barvac Metaal dan voor U zal opstellen.

Aluminum Supplier

SERIEWERK

Snel en economisch

Als gekwalificeerd bedrijf hebben we ook een uitgebreide ervaring en gespecialiseerde knowhow met seriewerk. Heeft U nood op korte termijn aan enkele tientallen specifieke beugels, kapstokken, afvalbakken, of andere accessoires, vraagt U het gerust aan Barvac Metaal. Wij leveren aan scherpe prijzen en binnen de afgesproken termijnen.

IMG_5397.jpeg

PROFESSIONELE PLAATSING

Aandacht voor detail

Barvac Metaal staat  bekend om het leveren van deze service. Wij plaatsen maatwerk in uw huis of bedrijf, zonder de bestaande activiteiten te verstoren, en met de minst mogelijke schending van uw privéleven. Discreet en snel voeren wij de plaatsing uit, of het nu een poort, stalen deur of aluminium trap betreft, steeds met een professioneel resultaat.

Diensten: Diensten
bottom of page